محمد شریفی مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: متاسفانه این مطالبات نه تنها کم نشده که در پایان سال زیاد هم شده است.
در بخش پرستاری احساس کمبود برای خدمت به مردم وجود دارد زیرا کف استانداردها حداقل هر 1000 نفر جمعیت کشور سه نفر پرستار است یا اینکه به ازای هر تخت بیمارستانی حداقل دو نفر نیروی پرستاری باید وجود داشته باشد که فعلا این حداقلها را نداریم.
دبیرکل خانه پرستار به مطالبات معوقه پرستاران اشاره کرد و افزود: به طور متوسط طرح کارانه در بیمارستانها حدود 9 ماه است که پرداخت نشده است. ضمن اینکه پرداخت اضافه کاری پرستاران پنج ماه و حق مسکن آنان یکسال است که عقب افتاده است.
شریفی مقدم همچنین از توقف پرداخت بن های غیرنقدی در یک سال گذشته خبر داد و گفت: در مجموع انباشت مطالبات پرستاری باعث افزایش فشار به این قشر زحمتکش شده است.
در سال 83 به ازای هر تخت بیمارستانی نیم نفر نیروی پرستاری داشتیم که در حال حاضر این رقم به 9 دهم نفر افزایش یافته است.
دبیرکل خانه پرستار با اشاره به وعده های مکرر مسئولین بیمارستانها در پرداخت مطالبات پرستاران افزود: آنها می خواهند با این وعده ها فقط پرستاران را راضی نگه دارند اما چنین وعده های توخالی باعث بی اعتمادی جامعه پرستاری می شود.
شریفی مقدم در ارتباط با علت عدم پرداخت مطالبات جامعه پرستاری گفت: قطعا بخشی از مشکلات ناشی از کسری بودجه وزارت بهداشت و بخش دیگر باز می گردد به مطالبات بیمارستانها از بیمه ها که این وضعیت در نهایت منجر به عقب افتادن پرداخت مطالبات جامعه پرستاری شده است.
دبیرکل خانه پرستار با اشاره به روزهای پایانی سال و خرید شب عید مردم افزود: متاسفانه عدم پرداخت مطالبات جامعه پرستاری باعث کاهش قدرت خرید پرستارن شده و در صورتی که راهکار مناسبی برای برون رفت از این مشکلات نداشته باشیم نمی توان انتظار داشت که خدمات مطلوبی در بیمارستانها ارائه شود.
نظر شما